Fördelen med företagets uppbyggnad är att vi arbetar tillsammans samtidigt som var och en är fristående i sin egen praktik. Våra kontaktnät gör oss flexibla för uppdrag som kräver breddad kompetens.

Ann Dahlborn
är Adculture Swedens grundare, ägare och VD.
Ann är utbildad kommunikativt inom journalistik på Poppius Journalistskola och hon har en Kandidatexamen i Fri Konst ifrån Konsthögskolan Valand i Göteborg. Anns renodlade praktik i konsten bygger på analyser och betraktelser av människans upprepade beteendemönster.
Ann har tidigare arbetat som marknads- och försäljningschef på ursprungliga Lydmar Hotel vid Stureplan i Stockholm och som koordinator för film- och bildspelsproduktion.
På Adculture Sweden arbetar Ann som projektledare och med uppdrag för text, konst och sponsring. Hon är även medlem i GUF sedan 2011 och utvecklar företagets egna produktidéer.

Pernilla Ljungkvist
är performancekonstnär med erfarenhet som konstguide och ledare av kreativa workshops. Hon har bland annat arbetat pedagogiskt för Göteborgs Konsthall, Röhsska Museet och Bok- och Biblioteksmässan. Pernilla har en Masterexamen i Fri Konst ifrån Konsthögskolan Valand i Göteborg.

Anna Sissela Gustavsson
arbetar i sitt konstnärskap med att problematisera begreppen fostran, begär och anpassning. Hon arbetar med skulptur och installation, där bland annat avgjutningar av leksaker fogats samman. Anna Sissela har en Masterexamen i Fri Konst ifrån Konsthögskolan Valand.

Ulrika Linder
använder tecknandet som främsta konstnärliga uttryck för sina skarpa och ofta humoristiska iakttagelser av vardagen. Hon arbetar även musikaliskt med förankring i folkmusiken. Ulrika har en Masterexamen i Fri Konst ifrån Konsthögskolan Valand.

Anders Qvicker
är webbkreatör, Flashanimatör och Photoshopexpert.
Han har under sina drygt 20 verksamma år mottagit ett flertal utmärkelser för sin förmåga att skapa digitala bildeffekter.
Anders är även en uppskattad ledare för kurser i Photoshop och Indesign.